Lördag i Mellansjö

Förmiddagsprommis i Mellansjö. Tur att jag har en rejäl vinterjacka hängande där, för det blåser isvindar, minsann.

- Här kommer jag, rätt in i nyllet på dej, matte!

Tosca utforskade omgivningarna lite. Där nere, där det är bara vitt, där är det alltså vatten... själva Mellansjön.

Fast Tosca var förstås inte ute efter sjövattnet, utan hade fått doften i näsan av ett gammalt älgben. Hon tog det med sej, så klart.

 Och så det dagliga fotbadet och en slurk vatten *ler*

Älgbenet hämtades och fick bada lite, det också, innan hon bar hem det till huset. Nu ligger det en skuldra och ett ben där... hon håller nog på att samla ihop till en hel byggsats och ska väl bygga sej en egen älg så småningom?! *fniss*

Idag gratulerar jag Toscas mamma Embla, som varit på utställning i Norge och fått cert och två championat (norskt och lettiskt utställningschampionat) samt BIR. Med på turen var även Toscas brorsa Clinton, som också han fick cert och blev BIM. Grattis till Therese och Anna!

Kommentarer

 1. Vilket hundliv som skildras i dina bilder! Bättre kan man inte ha det, bada och bygga älgar - vad kan man mer begära?! Säkert roligare än att va med på utställningen i Norge! Även om hon är vackrast...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vackrast är hon såklart i mina (och tydligen en del andras) ögon! Och jag försöker ju ge henne ett så bra liv som möjligt, självklart.

   Radera
 2. Bygga en egen älg, haha! Tänk, vad hon får leva loppan, den hunden.
  Tur att hon inte var med i Norge, så mamma och brorsan fick chansen att vinna! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. He he. Nåja. Jag tror utgången i Norge hade blivit densamma om vi hade varit där, men vi hade alldeles säkert mycket roligare på hemmaplan! Tror att de har ont om älgben där i Oslo..?

   Radera

Skicka en kommentar