Vintervitt

Det snöar hela tiden. Inga mängder, men hela tiden. -15 på dagen idag, kallare fram emot kvällen. Vi eldar och håller varmt i huset, men såklart måste vi ju ut också.

Det känns inte så fruktansvärt kallt. Luften är torr och det blåser inte. Och kanske har näsan vant sej litegrann vid kylan?? Hur som helst, varken Tosca eller jag fryser.

 Inspekterar ett träd.

 Och springer lite.

 Läser noggrant på skylten *S*

 Och här är själva skjutbanan. Den är nedlagd sedan länge, men fungerar fint att gå på.

 Försöker få hunden att posera lite.

 Lyckas inte hela tiden *S*

Efter ett par kilometer, borta vid Hedsjön, kommer hussen och hämtar upp oss, så slipper vi vända och gå samma väg tillbaka. Skönt!

På eftermiddagen går vi på isen igen. Kallare och lite blåsigt, inte alls så särskilt skönt längre. Inga rymmartendenser, tvärtom. Vill gärna busa och leka och slita mej i jackärmarna mest hela tiden *S*

Sen är det mysigt att komma in och gosa på golvet, där vi lagt ut ett par dynor och en fleecefilt. Vi kör lite träning, som fjärr till exempel. Det är ju ett bra moment att träna inomhus. Så har vi satt namn på en leksak till och övar på att hitta den bland andra... funkar riktigt bra. Kloka lilla hunden!

Kommentarer

 1. Hej Cornelia!
  Uj, så kallt ni har det, brrr! Här är det just nu -6, räcker för mig;) men det har snöat precis hela dan! Den första bilden på Tosca och skogen tyckte jag blev såååå fin:)Bilden där hon "läser" var ju riktigt häftig:)
  Skönt för både dig och Tosca att bli hämtade:) Så gott hon ligger på sin plats, varmt och skönt!!

  Ha nu en fin och förhoppningsvist inte så kall helg;)
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
 2. "Ha en fin helg", önskas ovan. Är det inte onsdag idag? Nähäääää!!! Så blev man dagvill igen då, pga alla helgerna. Fredag är det tydligen!
  Annars håller jag ju med... finfina bilder och tänk vad Tosca läser bra!

  SvaraRadera
 3. Jaggu har der fått endel snø.
  Herlige bilder i et vakkert vintervær.

  Så deilig at Sture plukker der opp på turene, så slipper dere å snu og evt gå samme vei tilbake.

  Ha en fin helg.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar