Veckans Fynd

Hon har Näsa, den rara Tosca. En bit från stigen låg detta... alltså, får man verkligen lämna sånt här hur som helst i skogen? Jag tycker i och för sej att det är bra att såna här köttiga ben får komma rävar och andra tillgodo, men samtidigt är det lite smått äckligt när det ligger så nära vägar och stigar där folk (och hundar!) rör sej.

Åh, MUMS! sa Tosca. Den här släpper jag aldrig!

Lite problem hade jag att få tag i henne... och montera loss kött- och benstycket ur munnen.

 Sedan fick det bli "Koppel På" en liten stund.

Lite glad är jag åt de här skoterledsskyltarna. Det innebär kanske att det kommer att bli skoterspår här i vinter = perfekta promenadvägar (om skoteråkarna kör som folk, vill säga).

Såklart får vovven springa lös också. Hade vi bara kommit förbi skelettstället och gått en liten bit till, så blev det "Koppel Av". till Guldklimpens stora glädje.

 Steniga ställen finns det i den här skogen också.

 Bekymrar inte Tosca.

 Ibland får inte hela hunden plats på bilden, men det gör inget. Glatt leende hon har *S*

Ägnar resten av dagen åt att baka bröd och göra i stort sett ingenting. Ibland är det okej också. Särskilt efter ett jobbdygn.

Kommentarer

  1. Ups, håper ikke Tosca blir dårlig i magen av skjellet beina. Så ut som det var litt kjøtt på de også.
    Fikk hun i seg noe tror du? Jeg må le litt, Tosca har god nesa og finner mye beinrester i naturen.
    Mens hun som bor hjemme hos meg snoker/leter etter matrester langs grøftekanter og veier.
    I dag fant hun godis, menneske ( godis) en lang rød stang med sokker rundt.Den jafset hun i seg, men klarte å få ristet den ut. De låser jo kjevene når det er noe godt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de var ganska köttiga, de här benen. Och lycklig var Tosca den stund det varade. Tror inte hon fick i sej så jättemycket. Och hon verkar ha en mage av plåt, tack o lov. Hittills inte varit dålig i magen mer än när vi bytte fodersäck första gången. Då var hon lite "krallig" ett par dagar.

      Godis är gott, det vet Mille! *S*

      Radera
  2. Oj, där förstår jag att hon var salig! Slänger man så mycket?! Trodde först att det var ett djur som rivit älgen men då hade de ju förstås funnits päls och så också. Och älgrevbensspjäll hör man inte om...

    Bröden ser - i vanlig ordning - mycket goda ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade samma tanke, att det inte var jägare... men det enda som fanns i närheten var fågelfjädrar så jag tror ändå inte det *ler*

      Bröden smakade goooott! Och ska avnjutas till frukost idag också. Sen ligger resten i frysen, såklart, för kommande behov.

      Radera

Skicka en kommentar