Finfin fredag

Igår sa jag till Sture att "när jag inte har den här kameran med mej, så kommer hon att springa". Och så blev det. Idag hade jag inte kameran med mej (den lilla, som jag filmar med) och då passade det damen att rejsa runt hela plan som en riktig tokstolle! Man blir alldeles glad när man ser henne.

Glad blir man också när hon går så fint vid sidan. Häromdagen började jag faktiskt lägga till ett litet "fot"-kommando när vi startar. Nåt ska man ju säga när man börjar gå och nu börjar hon se ut som om hon förstår litegrann och då är det dags att sätta ord på det vi gör. Så tänker jag.

Betonar dock att så här ser det ut korta, korta stunder och helt utan störning. Finns inget runtomkring alls, som distraherar. Inget folk, inga hundar, ingenting. Lägg till nåt sånt och vår linförighet är i det närmaste obefintlig *S*

Vid lunchtid åker vi till Mellansjö, så eftermiddagspromenaden blir ute på udden. Lite regnigt, kallt och blåsigt. Höstrusk.


Och höstfärger.

Hejsan hoppsan!

Mysig, mjuk och fin stig.

Tosca behöver ett nytt garnityr och här har hon försett sej med älgtänder(!). Skulle kanske kunna funka??? 

Längst ut på udden ser tallarnas rötter ut såhär. Märkligt och mäktigt.

Emil är med oss hit idag. Imorgon ska vi ta oktober-doppet. Jag fryser redan! (Notera att han har vantar på sej...)

Naturen här är verkligen imponerande och känslan att gå här mellan de höga tallarna är speciell.

Full fart mot Emil! Tjohej, här kommer jag!!!

Lite mer eftertänksam. Funderar lite på om hon ska våga gå här på "bron" eller ej. Men jo, hon bestämmer sej för att hon vågar och så gör hon det. Är i en period då hon inte kastar sej in i allt hon ser utan, faktiskt, tänker efter lite före. Inte så dumt *S*

Kommentarer

  1. Hahahaha! Det där lösgarnityret var inga dåliga grejer! Tosca ser ut som fåret i Tele2-reklamen! Att hon lyckades hålla det så perfekt!

    Udden ser fantastisk ut och verkar vara helt rensad på stormfällda träd nu.

    Emil får nog behålla vantarna på under oktoberdoppet!

    Sen är hon ju såååå duktig, Kakan, med sin kontakt!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar