Första försöket med träapporten med mera



Jag menar... kan man lattja med en metallapport så kan väl en trä-dito inte vara nån konst alls? Och det tyckte inte Tosca heller. Allt kan man göra i utbyte mot en liten godis, såklart!

Eftersom jag inte lyckas med konststycket att rotera filmen får man luta huvudet lite för att beundra Guldet, men det är det värt!

 Och orkar man inte det, så visar jag här Duktiga Vovven rättvänd.

 Igen då... *ler*

Köpte 10 meter stängsel till igår. Suck, tyckte Tosca och lade sej att sova strax intill.

Senare gick vi faktiskt ut och satte upp sista biten, så nu är hela "övre" delen av tomten inhägnad. Till de tvåbentas sinnesfrid och Toscas säkerhet. Nöjd (åtminstone jag)!

Till sist en bild från i söndags. Vickan har fotat mej å Tosca i samspråk med Johan, som inte syns på bilden. Det var precis så mysigt som det ser ut!

Kommentarer

  1. Nämen, så duktig! Tuggar hon på apporten? Hon ser hur som helst helt bedårande ut och på sista, jättefina, bilden med dig anar man att hon faktiskt numera bara är liten i knoppen!

    Jättejättebra med staketet. Hur har ni gjort ut mot bilen? Grind, eller?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jätteduktig. Men inte varje gång *S* Det där var nog mest nyhetens sköna behag, sen har det inte gått lika bra när vi försökt igen. Tuggat har hon dock inte gjort, ännu.

      Hon är ju ungefär 2/3 av sin vuxenvikt nu, så nä, hon är inte så liten rent fysiskt. Men lilla valphuvudet rymmer en bushjärna, som inte kommer att bli vuxen än på många år, om nånsin.

      Vi har gjort det mycket enkelt för oss med staketet. Än så länge hakar man bara på och av nätet (som rullar sej själv) på ett par krokspikar på stolpen. Får väl se hur länge det funkar att ha det så, så får vi finurla ut en bättre lösning med tiden, kanske.

      För tillfället är det helt ok med staket och stängning såhär. Trästaketet skulle ju bytas ut, det också.... hmm... och då kanske vi ordnar med grind och sånt i samband med det. Vi får se! Ett litet steg i taget, så blir det bara bättre i slutänden.

      Radera

Skicka en kommentar