Emil har varit på PRAO...

Emil har varit på en veckas PRAO på bageriet hos CityGross. Här på bilden (som är tagen häromdagen) jobbar han med en prinsesstårta. Han har intresse och är duktig och har haft en mycket givande vecka.

Idag hade han bakat kalljästa frukostfrallor hemma. Gjorde degen igårkväll och bakade i morse... vilken lyx för familjen! Vi kom dit och fick smaka också, men inte förrän vi varit en sväng till Högalid och gjort klart i källaren. Känns skönt att det är färdigt nu.

 Marsvinen har fått ett nytt hem.

 Sebbe mumsar gurka.

Och Sixten har fått en bit, han också.

Vi tvättar en matta, bär in grejor från släpvagnen, fixar och donar lite och sen bjuder Sture på middag på restaurang. Mysigt och trevligt. Och gott!

Kommentarer

  1. Kul att Emil fick praoa med något som ligger inom hans intresseområde. Nu är det bara att plöja vidare och kanske ta hem titeln Sveriges Mästerkock i förbifarten!

    Smågriseknoarna har fått det jättemysigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, eller den där tävlingen om Sveriges efterrättskock. Det finns en sån också. Häromveckan hade han lagat trerättersmiddag till familjen och då bjöd han på randig Ahlgrensbilar-pannacotta till efterrätt. Den var grön, vit och rosa och smakade som såna där godisbilar(!). Sån är han...!

      Radera
  2. Hej Cornelia!
    Då var det som jag trodde med huset:) Men jag har ju inte följt dig i sommar så jag tänkte om det hade hänt nåt jag missat;) Men då är ju allt som vanligt*S*

    Så kul för Emil att få vara på konditoriet:) Han ser ju ut att ha vanan inne:) Han kanske blir en duktig bagare i framtiden:)) Hoppas hans frallor smakade gott:))

    Så fin bur Sebbe och Sixten har fått, de ser ut att må som små prinsar;))

    Här är det riktigt busväder idag, så det blir nog en sväng ner till scraprummet:))))

    Må så gott och var rädda om varann
    Kramizar Marie



    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, inget har hänt på det viset. Vi bor kvar och tänker nog göra det "för tid och evighet" eller nåt i den stilen!

      Emil är GRYM i köket, han!

      Radera

Skicka en kommentar