Tisdag

Sture har ärende till stan (och jag levererar ett kort - två flugor i en smäll!). Medan han gör sitt tar Ida och jag en promenad längs Selångerån. Det är i verkligheten mycket finare än det ser ut på bilden. Solen skiner lite och det är inte jättehalt heller. Vovven kan gå lös mesta tiden, lägger bara kopplet runt halsen på henne när det kommer ett par joggare och springer förbi. Helt i onödan, hon skulle aldrig i livet få för sej att springa efter. Men det ser bättre ut, ifall nån skulle vara hundrädd eller så. Koppel på, ordentligt, blev det dock när vi mötte en ilsken spaniel. Ida skötte sig exemplariskt och sådana gånger är det ju alltid så kul att få vara hennes människa. Mattehjärtat sväller av stolthet över DPH. Den Perfekta Hunden. (Hon är ju inte det alla, alla, alla gånger... men när hon är det så passar jag på att njuta!!!!)

Hemma har tövädret raserat vår snygga snölykta.

 Påskliljor på gång!

Snödropparna också!

Nu står de här blomstren så väl till, alldeles intill en vägg där solen skiner hela tiden. Ja, när den skiner, alltså. Men ändå... det är hopp om bättre tider även i Norrland.

Kommentarer

  1. Trots det bra läget är jag imponerad vilken fart det är på påskliljor och snödroppar hos er. Det är ju ändå Norrland! Nåja... jag planterade om några pelargoner idag, så det är väl lite vårtecken också.

    Kul att Ida är så duktig i sådana där hundmötessituationer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju så behagligt att gå med en hund som bara sträcker lite på sej, viftar vänligt på svansen åt vilken elaking till hund som helst. Och så blir man ju lite mallig också! *S*
      Jag tar inte åt mej nån ära alls, hon bara är sån. Bäst.

      Radera
  2. Hej Cornelia!
    Men jisses vad påskliljorna och snödropparna kommit långt hos dig. Här har de inte tittat upp än, även att vi har haft plusgrader en längre tid. Såklart att du ska vara stolt över Ida;)

    Må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. De står så fint till där intill väggen, för annars har vi ju en del snö kvar...

      Ha det fint!

      Radera
  3. Lite avundsjuk...

    Vårlökar i rabatten! Inte jag...
    Hund som uppför sig i mötet med andra hundar! Inte jag....

    Njuter med dig ändå! :-)
    Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är inte så illa att kunna glädja sej med andra heller. Tackar!

      Radera

Skicka en kommentar