Kokar ägg

Fortsätter på den inslagna vägen här i denna "högintressanta" (eller sannerligen inte alls intressanta) blogg. Har jobbat ett kortpass idag också och här kokar jag ägg till morgondagens frukost sedan jag kommit hem efter kvällens "vedermödor", som inte alls var särskilt "vedermödiga".

Hostar vidare mot nya äventyr.

Kommentarer

  1. Det ÄR ju gott med frukost så det är värt besväret... eller?!
    Kram och kli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frukost är det bästa... jag kan nästan längta till morgonen när jag går och lägger mej, bara för att jag ska få äta frukost! Mums! Och ägg gör det ju lite extra gott också, så ja, det är värt besväret. Eller, jag tycker inte ens att det är något besvär *S*

      Kram å kli!

      Radera
  2. Hej Cornelia!
    Tråkigt att du inte är bättre och det är sååå jobbigt när man har en envis hosta, särskilt på nätterna:( Jag har inte hostat den här gången, inte än i alla fall;) Ägg är ju riktigt gott:))
    Hoppas du får en skön dag i dag:))

    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Seg förkylning, detta, men jag tror att jag är lite, lite piggare idag (måndag).
      Solen har lyst och det har varit fint som bara den, tackar som frågar!

      Radera
  3. Måste köpa ägg… :( Båda hedemoror "surar" just nu och tror att de ruvar på kycklingar… och sen tycker jag att du ska sluta hosta! Basta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad är det för larvig hönor? De ska värpa många ägg, så du har nåt gott att äta! Basta.
      Jag hostar iallafall inte på nätterna så jag inte kan sova längre. Det är jättebra. Får man sova blir man fortare frisk. Så är det.

      Radera

Skicka en kommentar