En bro och ett... gym?!!

När jag slutar jobba kl 10 har Sture fått en tandläkartid, så jag tar en promenad från jobbet i Granloholm ner till vårdcentralen i stan. Får ögonen på den nu sammanbyggda bron (tänk att sista mittbiten faktiskt passade, så bra!). Jag tar en bild med mobilen. När jag vänder mej om kommer käre sambon precis ut från tandläkarens entré - snacka om tajming!

Så lyssnar vi på historien om Harry Hole med kompisar, och ovänner, en stund medan vi åker mot Njurunda och innan Sture släpper av mej vid badhuset. I detta badhus finns även sporthall och... ett gym. Detta gym ingår i mitt friskvårdskort från kommunen och jag har plötsligt fått för mej att jag vill prova. Idag har jag bokat en introduktionstid med någon som ska visa mej hur allt funkar. En annan nybörjare är på plats samtidigt och det känns bra att inte vara ensam och dum *S* Jag har aldrig tidigare satt min fot i ett gym, så det här känns väldigt ovant och konstigt. Om det var kul? Njaa... det vete 17, men helt avskräckt är jag inte.

När jag hade joxat lite på en massa olika maskiner med låga belastningar tog jag och ställde mej på ett sånt där löpband och joggade sakta och fint 3,3 km. Det var lite mer kul, jag kände liksom att jag behärskade grejen... *S*

Och ifall nån undrar... nej, ingen mus har gått i nån enda fälla. Ännu.

Kommentarer

  1. Gym. Hm. Jag är nog inte så märklig med mina häxbrygder, trots allt! :D Haha, nä, kul att du provar på och ingår det dessutom i friskvårdskortet så...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok, jag är konstig. Erkänner. Prova kan man göra, särskilt eftersom det är gratis! Jag kan tänka att jag "tjänar" 55 kr varje gång, för det är vad det faktiskt kostar att gå dit(!!!!!).

      Radera

Skicka en kommentar