Pizzakartongmarodören

Glömde den här bilden igår. Tre pizzakartonger stod kvar ute på altanbordet på kvällen. Dörren stod såklart öppen, det gör den alltid. Ida gick ut. Ingen tänkte på det, det gör hon ju som hon vill.

Efter en god stund tyckte jag mej höra konstiga ljud utifrån. Så småningom fattade jag att det var Ida som pysslade med något aningen förbjudet. Jodå, hon hade faktiskt plockat ner kartongerna från bordet, tagit dem med sej ut på gräsmattan och höll nu på att slicka av allt gott som möjligen fanns kvar samt strimla kartongerna (ifall nåt gott skulle finnas inuti?! *S*).

Kommentarer

  1. Men hon stod inte uppe på bordet i alla fall... som en annan hund jag minns. Kartongen skulle slängas i vilket fall som helst och nu tog den ju lite mindre plats... ju! :D

    Kram och kli till en klok hund!

    SvaraRadera
    Svar
    1. EN gång har Ida stått på ett bord. Hon var nog inte året fyllda och åkte ner med buller och bång och har aldrig gjort om det. Brukar inte stjäla från bordet heller... men det där var ju skräp, som du så riktigt påpekar, så hon är ursäktad. Säkert hade hon en riktigt rolig stund! Och det är henne väl unnat.

      Kram och kli till er!
      Se till att få hjälp med det du behöver, Bibbi.

      Radera

Skicka en kommentar