Idag tog kameran semester...


Ja, idag blir det inte många bilder i bloggen, helt enkelt för att jag lämnade kameran hemma i köket större delen av dagen. Men här är iallafall grabbarna framför tältet, där vi sov så skönt inatt. Termometern inne hade vi nollställt igår kväll och idag när vi kollade hur kallt det varit inatt... så visar den som minst +2 ynka grader(!). Men som sagt var, vi sov skönt och ingen frös. Inte Ida heller, som låg och gottade sej mellan Johan och mej.

Men, vilken sur-fis hon släppte av igår kväll. Bläääh, vad den luktade och OJ, vad Emil och Johan skrattade åt det. Humor på kiss- och bajsnivå *S*

 Vi tar en tur till Tempo i Ramsjö för att köpa lite glass.

Emil har nämligen aldrig smakat glass med varma hjortron och det bara måste man ju få äta, när man varit så himla duktig och plockat dessa bär, eller hur?!

Sen... blir det kortspel, lunch och strand idag igen. Men kameran, ja den ligger hemma i köket, som sagt var. Och när vi (även jag idag) badat klart är det matdags igen, innan Sture och Ida och grabbarna åker hem och lämnar mej kvar i Mellansjö. Jag ska städa huset litegrann, för imorgon kommer fyra ungdomar från mitt jobb (de har såklart med sej en personal också) och ska hälsa på och sova över. Kul ska det bli!

Så... dags att plocka fram dammsugaren!

Kommentarer

  1. Va? OJ! Ska jobbet få ta del av ditt underbara Andra. Underbart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det får vi verkligen hoppas att det blir. yr.no lovar fint väder, åtminstone, sen får vi ordna resten av trevligheterna själva! *S*

      Radera
  2. Du räcker till för många du Nela!! Hoppas er samvaro blir allra bäst!
    Kameran behöver ladda sina batterier den med emellanåt!
    Kram och kli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller tummarna för att ungdomarna kommer att trivas här och få ett trevligt dygn tillsammans!

      Radera
  3. Vad härligt killarna har som har er, och tvärtom också så klart:) Har lovat killarna att vi ska sova i tält, måste ta och köpa oss ett först bara:)
    Ha det gott, Maud

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är rätt glada i varann... *S* Killarna och vi, alltså.

      Tälta ska ni göra! Det är en upplevelse, ju.

      Radera
    2. Vad har ni och sover på, liggunderlag madrass eller vad?
      //Maud

      Radera
    3. Alltså... här tältar vi ju bara just utanför huset, på gräsmattan *S* så vi tog ut lite av varje av madrasser, luftmadrasser, Idas sovdyna och täcken, sovsäckar och annat...

      Liggunderlag är attans så hårt att ligga på, men det finns ju självuppblåsande, som blir lite mjukare iaf. Luftmadrass är trevligt och skönt också.

      Radera
  4. Annika i Lindby24 juli 2013 kl. 10:42

    Så underbart mysigt ni har det. Lite Bullerbyn <3 Det andas sommar om bilderna. Lite kallt på natten bara :-) Tälta är jättemysigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag försöker verkligen hitta de små guldkornen i alla dagar. Inte alltid jag lyckas, men ser man det som är bra och positivt blir allt så mycket roligare.

      Och ja, tälta är mysigt. I lagom doser :)

      Radera

Skicka en kommentar