Nyårsafton

Hemma vräker snön ner när vi sätter oss i bilen för att åka till Mellansjö. Temperaturen ligger kring noll och det är väl "sisådär väglag". Men ju längre bort vi kommer desto bättre blir det.

Och väl framme lyser solen och vi tar oss en liten promenad och njuter av eftermiddagsljuset vid sjön. Riktigt härligt är det!

Gulligaste gullhunden blir så jättejätteglad när hon kommer in och hittar sin julklappsanka (tack Hillevi, Ankan och Embla!). Vi råkade glömma kvar den här när vi åkte hem i onsdags, men nu ska den minsann få följa med hem. Ida piper med den en lång stund och kommer och lägger den i knät på hussen och vill ha lite dragkamp *ler* En väldigt poppis julklapp!

Aftonens meny bestod av en räktoast med vitlökscreme till förrätt, som följdes av helstekt ryggbiff med hasselbackspotatis och lite tillbehör. Som dessert blir det, så småningon... när vi inte är så mätta längre... fryst cheesecake med jordgubbssås.

 Det här är det närmaste fyrverkerier vi kommer här i byn *ler* Nästan folktomt och våra två marschaller är det enda som lyser upp litegrann. Mysigt!

GOTT NYTT ÅR till alla er som är här och läser!

Kommentarer

  1. Gott nytt år till er alla tre!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsammma till er! Hoppas ni får ett härligt år med en hel rad underbara dagar!
      Kram!

      Radera
  2. God fortsättning på 2013 till er....det är så mysigt att se bilder därifrån.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar