Födelsedag

 Sture premiärklipper lite gräs för i år.

Jag fyller år idag och på kvällen kommer ett gäng med trevliga gäster och vi avnjuter smörgåstårta följt av Pinocchiotårta, bullar och diverse småkakor. Fast ingen är särskilt sugen på sötsaker när smörgåstårtan är avklarad. Vad ska jag göra med alla kakor som blev kvar??

Själv är jag vääääldigt förtjust i smörgåstårta, så att det blev alldeles för mycket kvar av den också gör inte lika mycket. Jag kan smocka i mej till frukost imorgon! *S*

 Alfred gillar bulle!


Mums!

Presenter och blommor har jag också fått idag! I burken ligger det torkad svamp, i kuvertet ett presentkort på BirstaCity. Tack till er alla!


Mitt i den härliga buketten, som jag fått av Sture förstås (plus en Turkietresa, alldeles snart), sitter en härlig stickad humla(!) Den har min mamma gjort till mej. Tack för den, den är perfekt!

Tre superfina handgjorda kort landade i min brevlåda idag, och gjorde mej väldigt glad. Tack till er alla!

Kommentarer

  1. HURRA HURRA HURRA... för Nela idá!!
    Hoppas att dagen blev så trevlig som den ser ut på bilderna och att presenterna var många och fina!!
    Collage är inte svårt... nu är jag inte bekant med Picasa, men jag ska ladda hem det och titta på det! Så kan jag kanske fixa det... men lovar inget!
    Jättekram till dig!

    SvaraRadera
  2. Grattis! Som vanligt för sent, men jag tittar alltid här i tidig morgonstund tillsammans med kaffet och då blir det så. Tur att jag har en rejäl frukost på gång, för nu blev jag riktigt hungrig av att se allt det goda! En fin dag fick du, ser jag.

    SvaraRadera
  3. Stort grattis i efterskott! Du verkar ha haft en toppendag!!

    SvaraRadera
  4. Tack ska ni ha, alla tre, för gratulationer!

    Egentligen är det väl inte så mycket att fira, men smörgåstårta är ju alltid gott! *S*

    SvaraRadera
  5. Men Cornelia, det hade vi ju ingen aning om att vi var så nära varandra i födelsedagar...hihihii Grattis i efterskott!!!!! Jag håller med dig om smörgåstårta. Det är super gott. Kram/christine

    SvaraRadera

Skicka en kommentar