Dag 7

Morgonpromenad längs stranden. Här och var finns det avspärrningar, så att vattensportbåtarna ska kunna ta sej in och ut utan att köra över folk som badar. Det är ju bra.

 Det blir fina små skumvirvlar runt "bojarna".

 Jag tar en massa bilder på detta och förbipasserande undrar nog vad jag ligger där med kameran för... *S*

"Ganska" många glas behövs det när alla törstiga gäster ska ha vin till lunch(!). Själv nöjer jag mej med 1½ flaska vatten, som man kan hämta själv i någon av de fyra kylarna som bara innehåller just vattenflaskor.

På kvällen serveras kebab. Från början är det en JÄTTEstor kött"bulle" som här har krympt till en smal liten "pinne". Den här mannen måste vara otroligt trött i armar och axlar när dagens arbete är över. Hela dagen stod han nämligen först i strandbaren och skar kycklingkebab... och sen hela kvällen här, skärande vanlig kebab. Det är tydligen en konst som ingen annan än han behärskar?

På kvällen kommer jag på att jag inte fotat inomhuspoolen med sin läckra mosaik på botten. Jag känner på vattnet och det är riktigt varmt. Inomhuspooler brukar annars ha iskallt vatten, men så är det alltså inte här. Jag badar inte ändå, för det är stängt och städning pågår.

Kommentarer