4 augusti

Innan vi åker hem kilar jag upp för trappan och fixar detta bildbevis för att vi nu har en lampa i taket på övervåningen! *S*
Ja, den här saken hänger där, för att det skulle gå att kolla att allt fungerar. Vi ska byta ut den mot en annan lampa. Nästa gång vi kommer till Mellansjö, tror jag. Om vi kommer ihåg att ta med en krok, så ska vi flytta om lite i "lampbeståndet".


Vi tar vägen över Ljusdal. Så här ser det ut där. En mysig liten stad, som till och med har en scrapbookingbutik! Det är mer än vad Sundsvall kan skryta med, det. Fast just idag besöker jag inte den, utan några andra affärer, som blir synade i sömmarna.
Och så käkar vi lunch på Järnvägs. Lika gott och trivsamt som vanligt. Trots att vädret är lite grått och aningen kallt sitter vi ute, de har nämligen jättestora terrasvärmare där, gasoldrivna. Blir precis lagom varmt och skönt.
Slinker in på Dollar-Sture... nej, förlåt, Dollar- STORE *fniss* innan vi lämnar Ljusdal och åker vidare hemåt. Köper en del tjafs, som vi säkert egentligen inte behöver (förutom tvål, då, som jag också köper).

Kommentarer