Missing People

Idag åkte vi till skogen, för att gå en vanlig promenad, trodde vi. Men hoppsan, hejsan.. vi hamnade mitt i en Missing People- träning. Det vill säga, de hade "tappat" saker längs stigen och så skulle de gå där med sina hundar, som då skulle hitta grejorna.

Jamen, det är ju det roligaste Tosca vet, att hitta grejor! Tjohoooo! Vad kul det blev! En snitsel i trädet, där gick det nog ut ett spår, men det lämnade vi därhän. Sen hittade Tosca en t-shirt. Kul, kul! Och efter det var det FOLK och en skogsmaskin. De hörde inte till träningen, men det trodde Tosca och ville springa dit och snacka lite.

Och sista grejen var den här lilla råttan. Himmel, så skoj! Och vad duktig jag är, tyckte Tosca *ler*

Vi lade naturligtvis snyggt och prydligt tillbaka sakerna där vi hittade dem, så att de som verkligen skulle ut och leta hade något att hitta också...

En lyckad förmiddag i skogen. Det är synd att mina fötter inte håller, annars hade det varit en lämplig uppgift för oss, att söka försvunna personer tillsammans med hundgruppen i Missing People. Tosca är ju en fena på att hitta saker och älskar folk. Utmärkta egenskaper att bygga på. Men, när mina fötter är av sån usel kvalitet, så går det ju bara inte.

Kommentarer