Mer vinter

Innan ovädret började på riktigt tog vi en ordentlig promenad på gångvägen från Kvissle till Dingersjö/Klockarberget.

 Fast rättså snöigt var det ju.

 Snöade mest hela tiden.

 Och blåste... det var faktiskt inte skönt alls.

Så när vi kom hem lade sej Tosca i badrummet en stund. Där har vi golvvärme och det tycker hon är skönt. Oftast ligger hon på mattan  och inte som här, på tröskeln.

Till nu, kl 22, har jag skottat tre gånger, gången in tog jag en extra gång när jag skottat parkeringen.. för då var det som dags att börja om igen. Jag känner mej väldigt sliten och trött på snö. Men väljer man att bo som jag gör, så får man ta det som är. Skotta snö och klippa gräs, fixa sånt som behöver fixas. Man behöver kanske inte gilla allting, men det som ska göras får man göra. Så, gnälla på snö och väder, det ger inget.

Kommentarer

 1. Nej men oj... Gnäll du - det skulle jag göra. Vi gnäller här oxå, även om det är barmark i Stockholm så missar vi den här varma, soliga, stabila vintern och våren - både i Provence & på Costa Blanca - SUCK!

  Golvvärme är för övrigt viktigt för en prinsessas vardag - en vinter som den här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ni missar en massa fint och härligt väder. MEN ni får med er en liten underbar varelse ner, när ni väl åker tillbaka hem. Och då kan det nog vara värt några veckor/månader med skitväder?! Jag skulle nästan tro det, iallafall ;)

   Radera
 2. Tänk vad du är klok Cornelia! ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tänk... ett sånt glimrande intellekt jag har! *ha ha ha ha*

   Radera

Skicka en kommentar