Sidsjön

Skulle till stan i ett ärende och passade på att ta en runda runt Sidsjön. Massor med folk som åkte skidor, en hel del som promenerade och ett par hundar... WOW-ställe, enligt Tosca som laddade för att springa ikapp med skidåkarna.

Visst gick hon snyggt och prydligt i sitt koppel, men hon skulle verkligen vilja springa fort, fort tillsammans med dem som åkte skidor. Det skulle hon.

 Hittade en borttappad vante. Hurra!

 - Visst är jag duktig? Visst?!

Vi lämnade vanten på ett bord här vid Ankeborg. Det bara myllrar av sjöfåglar av olika slag, men Tosca skötte sej exemplariskt. Det hade jag inte riktigt förväntat mej. Skrämma fåglar är ju säkert kul... hmm... men i koppel gick det utmärkt.

Mest en bild för att solen sken som om den hade betalt, men det är ju en mobilbild, så det blev inte så värst bra. Solsken var det, hur som helst.

Kommentarer

  1. Nä nu...taskiga matte! Staaaackars prinsessan som inte får springa ikapp vare sig skidåkare eller sjöfågel ;-)

    Och stackars matte - all denna snö, huh! Tur iaf att himlen va' blå, det hjälper! Här i kungliga hufvudstaden har vi mest is, men det känns i ljuset att våren är på g.

    SvaraRadera
  2. Men det var iallafall några som pratade med henne, även om hon inte fick springa med dem. Alltid en tröst att få lite uppmärksamhet.
    Ikväll rasar snön från taket på huset, det låter som om hela huset följer med... har inte vågat sticka ut näsan ännu för att se hur det ser ut, risk att få flera ton snö i skallen... men det är jättebra att det rasar av. Lär väl komma några decimeter till innan den här vintern är över.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar