Rally på Jul

Detta är systrarna Svelander. De ska strax hålla prisutdelning i mästarklass på Njurundas tävling Rally på Jul. Underbara, positiva tjejer som skötte servering, anmälan och ditten och datten med bravur!

En lång, lång dag blev det, men såååå roligt att få vara med och arrangera denna jättetrevliga tävling. Vi var inte riktigt säkra på hur detta lite galna tilltag skulle tas emot. Vill folk tävla rally på annandag jul eller skulle vi stå där med typ fjorton deltagare?

Det blev helt tvärtom. Vi fick 187(!!!) anmälningar och var tvungen att lotta bort alla över hundra, som var max vad vi kunde ta emot i den lokal vi disponerade och med de två domare vi hade att tillgå. Generösa sponsorer skänkte massor med jättefina priser, som vi slagit in i fint papper och rimmat på varenda en... en kul grej som skapade lite julstämning. Glögg och pepparkakor, skinkmackor, mackor med köttbullar och rödbetssallad... allt gick som smör i solsken. Så nu vet vi det, folk är hungriga efter jul!

Som sagt var, jag tycker det är skoj att fixa och dona och det har varit helt härligt att få vara med i gänget kring denna tävling. Nu laddar vi för nästa om två veckor och två dagar. Då blir det 50(!) starter i nybörjarklass en fredagkväll... ser fram emot det!

Kommentarer