Demex hundgårdar

På Facebook pågår en tävling, där man kan vinna en sån här svartlackerad rund hundgård av märket Demex. Om du klickar på bilden kommer du direkt dit, så kan du också vara med och tävla.

Jag har inte, ännu, någon egen erfarenhet av Demex hundgårdar, men av det jag läser på hemsidan så är min uppfattning att detta är riktiga kvalitetsgrejer. Sektioner som sätt samman med speciella skruvar och en ytbehandling som ska stå emot rost i 40 år. Om fyrtio år kommer jag troligen inte att ha nån hund (jag är då 93...), så det är typ livstids garanti på de här för mej. Snabb leverans utlovas också och priset känns humant.

Hundgårdarna kan byggas till med extra sektioner och göras i princip hur stora som helst (det tror jag skulle uppskattas av Tosca) och de kan såklart även användas för andra djur, som kaniner och höns.


Min tävlingskommentar lyder såhär:


Hundgårdssektioner med rejäl kvalitet
hos oss skulle göra total succé!
En egen Flexy till vår hund
så fick hon va' ute var ledig stund!

Flexibelt och säkert från Demex Hundgårdar såklart,
monterat med anpassade skruvar, så smart.
Lackat och tåligt, ja helt enkelt tip-top!
Och priset är drägligt, ett lagomt belopp.

Nu hoppas jag att turen är min
så jag får bästa vinsten någonsin!
Jag delar och gillar och hoppas på tur
så blir jag en lycklig och glader figur! <


Så nu hoppas jag på världens häftigaste vinst!

Kommentarer

 1. Härligt att du bloggar igen, har saknat att läsa om era äventyr. Håller tummarna för vinst till dig. Hälsningar Helene i Broddetorp

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jag är usel på att blogga och det har sina randiga skäl. Egentligen har jag rätt mycket att berätta. Tosca är lika glad och busig som vanligt. Vi går just nu en appellkurs och har kommit igång rätt bra med spårträningen.

   Radera
 2. Åh, vad ROLIGT med en hälsning från Tosca-land!

  Hoppas ni vinner!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju inte ens en hälsning... förlåt!
   Och inte vann vi heller. Väldigt konstigt, eller hur?! Å andra sidan, VAD skulle jag ha en hundgård till??? Inte vill ju Tosca sitta inburad sådär, det är jag helt säker på!

   Radera

Skicka en kommentar