Vilka dagar!

Det som började med att jag vann en övernattning på en ställplats i Sjötorp och frukost för två personer... och som slutade med en hel liten minicykelsemester tillsammans med Alfred och Emil (ja, och Sture och Tosca, såklart) är nu till ända. Vilka dagar vi har haft!

Här visar Alfred vart vi ska cykla dag 1. Han är begeistrad över bilden på Minikanalen... något annat vet han inte om ännu...

 ... som till exempel att vi ska övernatta i en STUBBE! Utsikt från "övervåningen" ner mot entrén till höger. Sture har slagit sej ner på skönaste sängen.

Emil har varit en klippa att luta sej mot dessa dagar. En riktigt skön kille, som alltid ställer upp, hjälpsam och trevlig, vänlig och positiv. Tar tag i det som behöver göras och... ja, superlativerna räcker inte till. Tack Emil, för att du är du och för att du ville följa med och supporta oss med det som behövdes!

Fler bilder kommer kanske, om och när jag orkar. Just nu är jag lite trött.

Kommentarer

 1. Ser fantastiskt spännande ut. Vilken härlig utflykt - i härligt sällskap - ni skapar livslånga minnen åt Alfred!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har fina minnen allihop, tror jag. Fantastiska upplevelser! Och Tosca... ja, du Cecilia... hon är hur enkel som helst att ta med sej vart och hur som helst. Inte för att jag hade trott något annat heller, hon är ju van att hänga med lite varstans, men hon slår sej till ro precis var som helst, äter(!!) sin mat och ser dessutom ut att trivas.

   Radera
 2. Det blev en sån där härlig tur igen, som nästan alla år! Vad roligt! Ja! Fler bilder kommer! Så var det bestämt!

  Vilket boende! Oj, oj, oj.

  Tosca är den ultimata reskamraten men så är hon van från valpben tack vare er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte inte att jag hade fotat så särskilt flitigt, men det är ändå några bilder att gå igenom och välja bland.
   Boendet var hur häftigt som helst, dock inte hundtillåtet, så Tosca och jag tältade strax intill. Det hade hon inte heller gjort förut, men nemas problemas... hon bara krullade ihop sej på fällen där jag pekade, fick två filtar på sej (hon var fuktig efter dagens regn och det var inte särskilt varmt på natten heller) och så låg hon där och såg ut att tycka att det var mysigt, till och med *S*

   Vi bodde bara i stubben en natt, i de andra stugorna var hundar välkomna!

   Radera

Skicka en kommentar