Jodå...

Om man varit ute på vift och haft roligheter för sej, då får man minsann jobba när man kommer hem. Jag sover varannan natt på jobbet den närmaste veckan (från igår fredag till nästa fredag) och däremellan hinner jag inte mycket annat än motionera och leka med Tosca, sköta pälsen, klippa klorna, mörda en och annan fästing (sex stycken idag) och förbereda matlådor och annat inför nästa jobbpass.

Men jodå, vi lever och har det bra. Och ja, Hillevi. Det kommer fler bilder från resan. Frågan är bara när??

Kommentarer

 1. Haha, den som väntar på nåt gott...

  Jobba på du, skönt att ha det avklarat sen. Blir det semester efter den här intensiva veckan då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja... inte semester, direkt, men en rätt lång ledighet då vi ska ut på en liten Sverigeturné igen. Lag-SM i rallylydnad väntar plus lite "turistande", en konsert och lediga och förhoppningsvis sköna dagar. Ser fram emot detta, som varit planerat sen länge!!

   Radera
 2. Husbil vore kanske ändå något. Eller en ombyggd cirkusvagn med texten Toscamaffian på äventyr! Liknade står det på draghundarnas bilar... Hoppas att det blir lugnt på jobbet och att Tosca slipper illbattiga getingar, men de höll ju mest till i Mellansjö.

  Åh, vilken fin röd wetbed! Jag önskade så en sån till Kim (hon var vit) och Hanna, min svarta blandras "klädde" också i sån. Nu ser jag att det är fint till guldtoscan också. Efter alla år har jag dock fällar i överflöd (vi kunde köpa förmånligt via jobbet på Ultuna) så Kalle får ingen han, den långa näsan hjälper inte alls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför har jag inte läst dina kommentarer, Hillevi??? Halvårsvis med dagar har gått och jag har inte ens sett ditt fiffiga förslag om Toscamaffian på äventyr?! Men nån husbil blir det inte för vår del. Inte nån pytteliten husvagn heller, fastän jag tittade länge på en sån som var till salu. Jag tittade så länge att nån annan hann köpa den. Lika bra var väl det. Jag är nog inte så bra på att backa med husvagn, tror jag.

   Fina fällar har Kalle säkert ändå, även om de är arvegods.

   Radera

Skicka en kommentar