Emil = Årets student!!!

Medan hundarna och jag strosade omkring i skogen (och som synes på bilden, på hyggena) och hade det lugnt och skönt, var det lite stressigare hemma hos Vidas ägare, kan jag tro...

Usch, vilken superläskig, smal bro, tyckte Vida och darrade på benen när jag ville ta med henne över. Hon gick halva, sen skuttade hon ner till höger och tog sej över där istället.

Fullkomligt vattentokig är hon, fågelhunden. Precis som det "ska" vara.

"Ta tag i nackskinnet" har fått ett ansikte, som det heter. Ett stramt och "ansiktslyft" ansikte... när Tosca hänger i skinnet på stackars Vida.

Ja hörrni... vad ska man säga???!! Den här grabben gör mej tårögd. Vad han har utvecklats, vad han har vuxit, vad han har kämpat och vad han har gjort det bra!! Strålande betyg och bara positiva omdömen från alla runt omkring honom. Ett stipendium som detta, inkluderande 1000 kr, är han såååå värd!

Emil. Grattis till studenten!

Kommentarer

 1. Vilken kille! Blir intressant att höra vad livet kommer att erbjuda... GRATTIS!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag blir lite tjock i halsen och blöt i ögat när jag ser den där bilden av honom. VILKEN kille! Och förutom att han är duktig och ambitiös så är han synnerligen trevlig också. Nu ska vi få rå om honom i fyra dagar och det ska verkligen bli kul!

   Radera
 2. GRATTIS!!! Årets student!

  Sååå välförtjänt - nu är det bara raka rör framåt på livet balansbom!

  Tosca har för sin del också en fullt möjlig nykarriär, åh vad jag skulle vilja se hennes ansiktslyftarteknik på bortskämda "brats" (dit räknas såklart inte Vida!!!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt otroligt (eller kanske inte ändå... han är så ambitiös!) roligt! Jag pöser lite av stolthet över "min" Emil... eeeh... men det är han som har gjort hela jobbet.

   Tosca har många strängar på sin lyra, allt från renhållningsarbetare till ansiktslyftare och glädjespridare *ler* I sanning en allroundhund av bästa slag!

   Radera

Skicka en kommentar