Värme?!

Vi har snö kvar. Rätt mycket. Men idag var det cirka femton!!! grader varmt på eftermiddagen och det smälte en hel del. Gladisen och jag var i skogen, efter att på förmiddagen har varit till Timrå i ett ärende. På vägen dit fick vi ett litet stenskott... och en låååång spricka uppstod i vindrutan nästan på direkten. Fy, så trist. Raka vägen in på verksta'n och fick en tid för byte av ruta den 4 maj. 1600 pengar kommer det att kosta i självrisk. Bläh.

 En Pinne livade upp livet litegrann.

Igår var det hunddusch på schemat.. så idag tyckte Tosca att hon kunde ta sej ett litet bad. Hon gick omkring och slafsade hur länge som helst och jag riktigt såg hur hon njöt i fulla drag. Det är henne väl unnat, lilla fina vovven.

Idag kunde jag också ta mej ut på altanen på baksidan. Man kan inte gå runt huset för snön ligger fortfarande meterdjup, men... titta! När man hänger sej runt husknuten med kameran i högsta hugg, så kan man iallafall ta en bild på snödropparna som lyckats kämpa sej upp på den avtinade remsan längs huset. Det ni! Det blir vår.

Kommentarer

  1. Säkert - det blir vår! Där har du ännu en fördel med att bo i värmen... Stenskott är ett okänt begrepp här ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du, jag kan inte se några som helst nackdelar med att bo i värmen, faktiskt. Så du behöver egentligen inte övertyga mej. Ska bara komma till skott, dock inte stenskott då då... ;)

      Radera

Skicka en kommentar