Vaccination mm

När vi var hos veterinären nyligen glömde jag alldeles bort att det var dags för Toscas vaccination mot kennelhosta. Och så ska vi ju har recept på fästingmedel. Så vi gjorde ett nytt besök hos Mats och Ingela på Sundsvalls Veterinärmottagning.

Diva med matte Kicki var där i samma ärende, vaccination och Bravecto. Det var uppenbarligen De Lurvigas dag hos veterinären och alla släthåriga fick gå hem *ler*

 En liten rastning runt Ungdomsfältet blev det på vägen hem.

Och väl hemma hittade vi ett trevligt paket från foderfirman Oliver´s. Jag hade vunnit de där två prylarna i en FB-tävling (det är en godisväska och en vattenflaska i silikon) men när de fick höra att Tosca är en kräsen typ frågade de om de fick skicka med lite prover på deras foder också? Såklart att de fick. Inte hade jag väntat mej en sån stor påse också?!! Tack till Oliver´s!!

Kommentarer

 1. Oj! Många nya inlägg. Jag blir mest bekymrad över dina fötter - INTE bra. Annars ser det ut som om ni har det bra i vårvintern. Den lurviga springer vidare med sina pinnar - även utan snö, och vinner gör du förstås... Grattis!

  Var nu rädd om fötterna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fötterna fick ta det lite lugnt igår, men då blir det ju så synd om Tosca istället och det vill jag inte.

   Tänker så oerhört mycket på er just nu. <3

   Radera

Skicka en kommentar