Påskdagen

 Förmiddagsprommis åt samma håll som igår. Blir lite nyfiken på vad det där Lillkyrka kan vara för ställe... 12,2 km att gå dit, men nä, det känns för långt när det blir samma sträcka tillbaka.

 En spång - HURRA!

 En annan spång OCH en Pinne - dubbelt HURRA! Tosca trivs som fisken i vattnet.

 Och Sture ser ut att trivas rätt gott i vår lilla stuga.

Men för att han, Sture, inte ska tråks ihjäl, och för att jag vill ta reda på vad Lillkyrka är för en plats, så tog vi sedan bilen och åkte och kikade. Lillkyra är en liten ort, så vid kyrkan står en skylt som talar om att detta är "Lillkyrka k:a". Jajamensan. Vi gick ett varv runt och tittade lite. Det tog typ fem minuter, max *S*

En trött cykel och en grav med påskfjädrar på var nog det mest intressanta här, men när jag har lite bättre internet ska jag googla lite och kolla mer. Kyrkan har spåntak, så mycket såg jag med blotta ögat, men annars då.. nåt mer spännande kan man kanske få lära sej???

Eftermiddag i fårhagen vid Fagerudd. Snyggaste briarden i världen klättrar på stenar och hoppar över stammar (som jag ville att hon skulle balansera på, men själv ville hon bara hoppa!). Denna barmark... åh, så underbar den är!

Kommentarer

 1. Lillkyrka såg ju fint ut - om än lite sömnigt...

  Härligt ställe ni hamnat på, med borttappade vantar, pinnar och spänger. Bara snön som saknas - om ni frågar Tosca. Misstänker att ni drar norrut mot snön idag... Kör försiktigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är tryggt och säkert hemma igen. Kommer fler bilder så småningom, men orkar inte idag. Snö ska vi visst få mera av på onsdag - torsdag.

   Radera

Skicka en kommentar