Välkommen vackra vinter!

Måndag igen. SMHI lovade oss 2 dm snö och det fick vi, med råge. Så tröstlöst det känns. När ska denna vinter ta slut???

Sture på ny kontroll igen och vi andra två i familjen tog oss som vanligt en prommis runt Kvissle. Här tänkte jag ta en fin bild på Tosca, men oj! hon hörde något och tittade plötsligt åt ett annat håll. Hon har väldigt "swischiga" öron, den här flickan. Långa, söta och swischiga.

 Hej. Där är du ju.

Jag gnäller om snön. Tosca är aldrig sur över nåt väder. Här har hon fått en arbetshandske och roar sej kungligt.

 Går finemang att springa utan handske också.

 Mitt i bilden ligger en fastfrusen segelbåt. Hela, hela världen är bara vit, vit, vit.

Har också roat mej med att slå in fina priser lite snyggt i cellofan och med presentsnören i klubbfärgerna svart och gult. På fredag kväll är det dags för vår sista vintertävling i ridhuset. Denna gång är det mästarklass och det fanns en gång en plan på att jag skulle anmäla Tosca. Nu blir det inte så. Jag ska funktionära igen och det är kul. Och så känner jag mej inte riktigt startklar heller. Vi har inte tränat i nåt ridhus och det där "sändande till kon" sitter inte som det ska ännu. Men snart, kanske.

Kommentarer

 1. Nej, nu får det väl ändå räcka...!? Trösten är att när våren väl behagar anlända kommer det att gå snabbt. Solen värmer på bra såhär sent på säsongen och snön kommer att försvinna i ilfart - önsketänkande eller!? Kort period med vattentäta skodon - och vips så kommer vårblommorna! Prinsessan af päls kommer säkert att uppskatta även den säsongen.

  Lycka till på fredag, blir säkert ett superarrangemang - precis som vanligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får väl se hur snabbt det går. Det är troligen inte så mycket tjäle, så kanske rinner smältvattnet undan ganska fort. Men det krävs ju ändå lite värme för att det alls ska smälta och än så länge är det inte särskilt varmt, tyvärr.

   Prinsessan af Päls kommer att leva livet lerigare än någonsin och njuuuuuta av det! Ha ha ha!

   Radera
 2. Så fint du alltid förpackar allting! Konstigt att inte Tosca är invirad i cellofan och vackra band hon också... 😜men då skulle kanske inte öronen svischa lika mycket!

  Det blir roligt när Tosca fortsättningtränas och får visa vad hon går för.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar