Ute hela dagen

 Ja, så känns det idag. Som att vi varit ute hela dagen. Tosca började med att bidra till uppvärmningen, ett prima björkvedträ upphittat!

Här tränas travhästar, så briarden fick gå i koppel ett tag. Vi såg dock inte till en endaste liten häst idag, precis som vanligt. Men jag vet att de kan dyka upp när som helst och det vore hemskt om Tosca skulle råka skrämma någon.

 Men sen... fick hon springa. Här med en upphittad pinne *S*

Oavsett vad man tycker om skotrar, så gör de suveränt fina spår och utan dem hade vi inte tagit oss ut i skogen denna hemska, snörika vinter.

När vi hade varit och handlat (ja, nu igen) åkte vi till Öhn, där jag hade tänkt att vi skulle fika på campingen, men det var alldeles för mycket snö där. Hussen hade inte en chans att ta sej dit in, så vi satt kvar i bilen och fikade på parkeringen vid Tuna kyrka istället. Jaja, det funkade ju det också.

Tosca och jag tog en prommis runt campingen ändå, men det var tungt och jobbigt, för här hade ingen kört nån skoter... Tur att det inte var så långt att gå iallafall. Det tog en god stund ändå *S*

Kommentarer

 1. Usch vad snön komplicerar vardagen... :-( Ni gör dock det bästa av årstiden, så klokt.

  Smart av Tosca oxå, att bidra till uppvärmningen denna iskalla vinter. Det verkar som om hela Europa fått sin beskärda del, på spanska solkusten har det varit den kallaste vintern på 50 år och här i Provence har vi haft det ovanligt grått, kallt och regningt - ja, till och med ett par dagar med snö!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Häromdagen var det vårdagjämning och i helgen ska vi ställa om till sommartid... men så särskilt "somrigt" känns det faktiskt inte ännu. Idag hade vi -7 grader när jag klev upp och traskade ut med Tosca, som förde ett oherrans liv. Hon muttrade och morrade och levde om sej, så jag trodde att hon var sjuk eller kissnödig eller nåt... det var hon inte, hon hade bara lust att gå ut och busa. Klockan SEX. Knäppis!

   Radera
 2. Ja, rubba in det bara, det där med skotrar!!!😅 Men mina, som kör på vägarna här, DE är faktiskt dumma (eller kanske de som kör....).

  Ser att även du kan möta travhästar... ja, här används vägen som träningsbana, hmpff. Inte heller jag har någon lust att riskera något Kallerejs där, så då får han vackert stanna i koppel.
  Det är verkligen något att se fram emot, att kunna gå rakt ut i skogen... som jag längtar!

  Finaste björkveden samlar hon åt er, Tosca, tänk vilken nyttig hund hon är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag menar inte att vara dum med dej, jag bara konstaterar att HÄR är det bra att de finns. Det är det. Men visst längtar jag, som du, efter att kunna gå rakt ut i skogen. Det ska bli underbart!

   Hästar skulle Tosca säkerligen tycka vore kul att skrämma, så koppel är en bra uppfinning, även om den är rätt trist att behöva använda.

   Tosca bidrar efter bästa förmåga, både till sin försörjning och till glädje och god stämning!

   Radera

Skicka en kommentar