Tisdag

Idag är vi lediga, sa Tosca i morse.

Det hade hon helt rätt i, men ut och skotta snö var vi tvungna att göra iallafall. En decimeter hade fallit under natten och sen har det fortsatt att snöa precis hela dagen och gör så fortfarande. Jag bryr mej inte om att skriva vad jag tycker...

Ägnade en "stund" på kvällen åt att grädda massor med pannkakor, för imorgon ska vi på badet. Det blir Alfred, Olle och jag. Och pannkakor måste man ju ha som matsäck, så är det bara. Det är sportlov i den här delen av landet nu.

Och så stod det kamning på schemat också. Flera minuter ligger hon och ser så här vacker ut. Så reser hon på sej, ruskar sej lite och så är hon ungefär lika rufsig som vanligt. Det gör inget. Hon är iallafall tovfri och fin, hur rufsig hon än är!

Kommentarer

 1. Haha, vilken uppsyn på den välkammade!

  Hoppas nu att ni får en riktig mysdag på badhuset - bra sysselsättning om det fortsätter att snöa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tröstlöst med denna snö, då är det fint att ha en vacker hund att vila ögonen på istället!

   Radera
 2. Hej, i Snörike!

  Inte bara snörök utan en massa pälsröj också. Visst blir hon fin, skönt att det inte är tovor kvar, men nog tycker jag mest om hennes vindrufsfrisyr!

  Synd att man inte får simträns med sin hund i bassängen - vad roligt hon skulle ha, Tosca!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faktum är att hon inte tovar så jättemycket, men man behöver ju kamma/borsta och hålla efter ändå (annars blir det säkert en del!).
   Finns ju hundsim, men det har vi aldrig provat...

   Radera

Skicka en kommentar