Äsch, det går inte att komma ikapp

Tänkte försöka lägga ut förra veckans bilder, men inser att det går inte. Så här kommer dagens istället. Började morgonen med att grädda bröd, där degen stått och jäst i kylskåpet över natten. Det är lite lyxkänsla med nybakat till frukost, det är det.

Från förmiddagspromenaden. Tosca har snokat reda på något i snödrivan och håller på att gräva sej in...

På eftermiddagen gjorde vi något vi inte gjort på evigheter, vi var med på utställningsträning. Det var tok-roligt, tyckte Tosca och första kvarten kunde hon knappt hålla sej från att springa omkring och skälla(!). Det var så roligt, så roligt, så roligt!

Jag blir så glad när hon är så glad och vi "smittar" varandra och Tosca blir så laddad och vi har så kul! Kanhända att vi kan hitta precis den där känslan när vi kör rally också... då blir det bra!

När vi kom hem hade vi fått superfin post från Bozita/Robur. Det är de som gör maten som Tosca äter. Vi fick ett fint matskålsunderlägg, en godisväska, en keps och en rejäl vintermössa med öronlappar. Och 250 kr i rabattkupong!

Alltså... jag säger bara WOW!!! Tack till Bozita, verkligen TACK!

På kvällen var jag och lyssnade på en föreläsning med Vibeke Olsson, författare. Hon hade en hel del intressant att berätta om sågverkstiden här i trakten. Sen var det årsmöte med Klampenborgsföreningen och det kunde jag ärligt talat varit utan, helt och hållet. Men jag tyckte det var oförskämt att gå hem när föreläsningen var slut och mötet skulle börja, så jag stannade artigt kvar. Men när de ville ha mej i valberedningen sa jag åt dem att isåfall går jag hem innan ni hinner klubba igenom något. Där går liksom gränsen. Nej, nej, nej.

Men annars var det trevligt, det var det.

Kommentarer

 1. Man behöver alls icke blogga ikapp! Det går så fint iaf...

  Härligt med glädjespridaren, ni kommer säkert att kunna sprida lite glädje även på rallylydnaden också framöver.

  Så trevligt med paketet från Bozita, sånt piggar onekligen upp vardagen! Och för övrigt är vi hemma igen nu, ganska skönt att slippa snön - även om det var mysigt med lite skidåkning oxå. Ett par dagar räcker dock!

  SvaraRadera
  Svar
  1. För min egen del hade jag velat ha dagarna dokumenterade, men orken tryter.

   Paketet från Bozita var som värsta julafton! Otroligt roligt!

   Skönt att komma tillbaka till något som kanske liknar vår??

   Radera

Skicka en kommentar