Söndag morgon

Att bege sej ut i skogen känns nästintill omöjligt. Iallafall när man ska iväg på jobb sedan. Hoppas på att skoteråkarna fixar lite vägar åt mej idag, så får vi se om det kan fungera imorgon. Det är så enormt mycket snö överallt.

Idag gick vi ner på båtklubben och släppte loss lite, så Tosca fick springa av sej det värsta. Tror inte att någon har något emot det, för hon var såklart ordentligt rastad före. Och ingen var där heller, så hon störde inte.

 Spanade lite ut över vattnet.

Och sprang en del, naturligtvis.

Så drar jag iväg på ett jobbdygn igen. Sture tycker att jag är på jobbet ofta, sa han igår kväll. Men det är faktiskt fyra veckor sedan jag hade en sån här helg senast... *S*

Kommentarer

 1. Håller med Sture - det var ett fasligt jobbande. Hoppas att det går bra och snart stundar sommar och långledigt. Hoppas att ni hittar på massor då, att inspireras av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fy tusan vad jag jobbar. Men nu är det färdigt för den här gången. Skönt, skönt. Har mailat dej litegrann om sommarplanerna...

   Radera
 2. Jobb igen!? Intensivt jobb med långa ledigheter emellan är dock ganska skönt. För Tosca och Sture förstås... framförallt långledigheterna. Så att ni kan gå ut och rasa omkring i snön ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ett perfekt schema. Tyvärr vill två av mina kollegor ändra på det, så vi får se var det slutar.

   Radera

Skicka en kommentar