Mitt i veckan

Dags för vattenavbrott igen, men den här gången hade vi blivit förvarnade via sms, så då har man ju en chans att tappa upp vatten för dagens behov lite i förväg. Bra. Vattnet släpptes dessutom på sisådär en timme före utsatt tid. Bra jobbat där, MittSverigeVatten!

Lite här och där på Essvik var dessa avstängningsanordningar framskottade och Tosca undersökte noga att allt var som det skulle överallt *S*

Vi åkte iväg och åt lunch på ett ställe där jag vunnit ett häfte med just lunchkuponger. Mina förväntningar var höga, men infriades inte för fem öre. Så trist. Jag valde taco- och pizzabuffé istället för dagens, som serverades på tallrik. Det var ju bara det att pizzan var slut. I mina ögon bakar man då mer pizza och fyller på buffén, men istället förklarade man för mej, visserligen i vänlig ton men..., att degen inte var "bra" så därför blev det ingen mer pizza idag. Nähä. Lite snopet.

Efter den där lite trista lunchen (Sture valde slottstek med potatisgratäng, segt kött och hård gratäng) åkte vi till skogs och då passade molnen på att dra fram och vräka ur sej en hel del snö. Det syns inte så mycket på bilderna, men oj, vad onödigt mycket mer snö vi fick. Lagom tills vi åkte hem sken solen igenom litegrann igen.

 Hon ser då nöjd ut, den rara Kakan. Och var det också. SOM hon for fram, skuttade och busade, försökte stjäla vantar, hoppade efter och fångade snöflingor... ja, hon roar sej verkligen! Blir glad bara av att titta på, även om det var lite jobbigt att pulsa fram i snön här.


Kommentarer

 1. En trist vinst den här gången...ni äter säkert mycket godare hemma. När det finns vatten i kranen vill säga... Så bra att de förvarnade!

  Det kan väl bara prinsessan-positiv som uppskattar mera snö nu, huh. Men snart är det ny månad och mars är faktiskt en vårmånad - sådetså. I Skåne iaf... Men ni kan ju få riktigt fina vårvinterdagar däruppe, sol, takdropp och promenader på isen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, definitivt bättre mat på Tistelvägen. Inget snack om den saken. Tosca är genompositiv, sån skulle alla vara!! Särskilt vissa tvåbenta...

   Radera
 2. Ja... inte heller Stures middag lät så kunglig... fast snart vinner du nog igen. Med en sån Tur-Tosca i bakfickan, så...

  Hennes positiva syn på saker och ting, förresten, sån skulle den här tvåbentigen behöva lite mer av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla skulle behöva en sån livssyn som Tosca har! Alla.

   Radera

Skicka en kommentar