I brist på bröd...

I brist på bröd får man äta limpa. Och i brist på Pinnar och Pantburkar får en tom godispåse duga att bära på. Är hon månne en Briard Retriever, den här donnan? Hon vill iallafall väldigt gärna bära på saker och ting.

Nu väntar en dygnspass på jobbet. Sture och Tosca åker och hälsar på Vickan och Vida med familj en stund idag. De har ju nämligen såna där Kanaler på TV, såna som man kan se sport och OS på. Det har vi inte hemma. En kul prommis med Vida vet jag att det kommer att bli också.

Kommentarer

 1. Mera jobb!? Nu får du väl ändå snart koppla av lite... Men bra att Sture & Tosca får underhållning, passar ju fint att jobba på helgen förstås.

  OS rullar här på TV:n, Peter ställer till och med väckarklockan för att komma upp i tid. Där sitter han med sina schnauzerflickor - medan matte sköter markservicen ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men alltså... det är nästan två veckor sedan jag var där senast! *S* Tiden går så fort. Och den här gången var det bara ett enda dygn, så det blev ändå bra som det blev med allt.

   OS får vi följa via radion, eftersom vi saknar rätt kanaler. Det går det med och nej, vi är inte uppe på nätterna och lyssnar.

   Radera

Skicka en kommentar