Fredag

En vecka går fort, nu är det fredag igen. Dagarna rullar på. Tosca övar och övar och övar på det där svåra med att just RULLA. Det går inget vidare. Men hon är bra på att glida fram på kinderna och gnussa öronen i snön, det är hon!

Eftermiddagen hade jag tänkt ägna åt hunddusch samt matlagning. Ingetdera funkar särskilt bra utan vatten.

Dricksvatten fanns att hämta men när jag kom dit var det slut. Tur att man har underbara vänner som inte bara letar reda på sina 25-litersdunkar, utan även fyller en av dem med vatten åt oss. Och dessutom kånkar den till bilen, så att vi ganska lätt kunde få hem den. Goaste Lena och Thomas, TACK!

Kommentarer

 1. Men! Vattnet slut?! Myndigheterna bör verkligen se till att ersättningsvattnet räcker till... Vilken tur att ni fick hjälp, vänner är bra att ha.

  Tosca, hon kan hon :-D Även om hon inte klarar av rullningsmomentet så klarar hon iaf av att charma och roa sin omgivning. Gullfia!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var ju lite konstigt att de kört ut bara en liten släpvagn. Jag hade nog förväntat mej en tankbil eller nåt??

   Gullig är hon, den där hunden, hur hon än bär sej åt!

   Radera
 2. Det är bra, Tosca, öva på! Nån gång, så kanske....

  Stackare utan vatten... var ju där nyligen jag också och nog märker man då vad man behöver vatten till allt. Fint att ni kunde bli dunkade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi fick vattnet tillbaka i kranarna sent på fredagkvällen, så det var ju ingen katastrof. Men lite dumt när jag skulle laga matlådor och så inför helgen.

   Tosca kämpar!

   Radera

Skicka en kommentar