Färdig!

Färdig för den här gången. Nöjd med mej själv och det jag gjort sista dygnet (och de två föregående också, för den delen) åkte vi direkt ut till skogen med Tosca. Det fick bli samma skog och samma väg som igår. Så otroligt skönt att slippa pulsa i värsta djupsnön. Och solen sken igen. Underbart.

 En stillasittande(!) briard.

 Nåja, hon kan stå också.

 Den som plogat här hade kört på nån stubbe eller nåt. Kul, tyckte Tosca och drog loss en bit...

 Mycket nöjd med sej själv kånkade hon sedan iväg den där biten...

 ... ända tills hon tappade den just precis här, när jag tog bilden. Sen lät hon den ligga där och hittade på nåt annat bus.

Bakade lite bröd på kvällen. Traskade iväg bort till Bästa hundvakterna och bjöd dem också på lite nybakat. Det uppskattades, men oj! Erik hade blivit sparkad ordentligt på benet av en glad och frisk Wilma (hon har varit ordentligt krasslig ett bra tag). Med broddade hovar tog det illa på benet/höften, så att han till och med fick åka in och sys ihop. Så han var lite försiktig och slängde sej inte på golvet och lekte med Tosca, som han brukar. Det tyckte Tosca var jättekonstigt! *S*

Och här är receptet på brödet, om nån vill prova.

Avslutade kvällen med att rengöra ett svartgojsigt öra, som Tosca kliade. Hoppas att det hjälper med mitt urgamla öronrens, där datumet gått ut för evigheter sedan. Det luktar som fönsterputs, ungefär, och har hjälpt mot alla öronbesvär genom åren. Nu är det ju inte särskilt många gånger jag har behövt göra rent några hundöron överhuvudtaget. Flaskan är liten och datumet gick ut för elva år(!) sedan... hmm...

Vi får se hur det går.

Kommentarer

 1. Så skönt att ha jobbat klart! Skönt med sol och bus-fior i skoterspåren oxå... Vackra vinterdagar är ju faktiskt härliga, njut av dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Medan du skrev det här glada tillropet lade jag till några rader om ett gojsigt öra. Men ja, i övrigt är det skööööönt att ha jobbat klart och allt det där. -14 grader ute idag...

   Radera
 2. Goa, goa , JÄTTEGOA orustkakor. Jag får verkligen lust att göra såna! Mmmm. Mmmm är också Tosca på andra bilden - sååå fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är goda, om än lite för lite "tugg" för min egen smak. Jag gillar när det är lite frön och sånt i degen. Men visst, omväxling förnöjer så de går ner, de där också.

   Tosca är delikat.... mmmm! *S*

   Radera

Skicka en kommentar