Tisdag

Dagen började med ett besök på ögonmottagningen för Stures del. Trots att han hade med sej ett papper från Transportstyrelsen förra gången, där det stod EXAKT vilken undersökning som skulle göras, så gjorde de en annan. En som Transportstyrelsen inte tycker är tillräcklig. Så nu skulle det göras om... för sjuttielfte gången. Det har strulat en del, kan man säga utan att överdriva alls.

Själv mådde jag inte alls nåt bra idag och blev hemma från jobbet. Det händer inte ofta.
 Igår vann jag inte följande
* rosa sammetsgardiner (tack och lov för det, för jag vill inte ha några rosa sammetsgardiner!!)
* skor
* aktivitetsarmband
* I-pad
* ryggsäck med hundgrejor

Jag hade också en "liten aning otur" i en tävling där man kunde vinna en konsert, middag och övernattning på hotell genom att gissa hur många godisar som fanns i en glasburk. Jag gissade 222. Det var 223 och någon hade faktiskt prickat precis rätt. Snopet. Extra snopet att vara sååå nära, faktiskt.

Men idag känns det lite bättre, för idag landade denna roliga sagobok hos mej. Jag vann den före jul och nu levererades den. Kul, ska läsa för Alfred. Tror att han kommer att gilla den, den verkar halsbrytande! *S*


Detta levererades ända hem till dörren. Tolv månaders förbrukning av detta kosttillskott som Tosca redan äter. Ska vara bra för päls och hud och trampdynor. Vet inte om det stämmer, men som jag berättat tidigare, min veterinär ger det till sina jaktlabradorer för att hålla trampdynorna i gott skick. Så då tror jag att det är bra.

Det kostar en slant, det här, så jag är såååå nöjd med vinsten!

Igår kväll kom ännu en leverans, men den här har vi betalat lite för. Halva priset för att prova denna matkasse. Tjugo portioner mat och lite kul recept. Kan väl vara kul en gång. Jag har redan avbokat alla kommande leveranser, för nog kan vi handla mat själva! *S*

Idag åt vi små köttfärsbiffar, rejält kryddade med allt möjligt. Till detta paprikarostad potatis. Riktigt gott och roligt att prova nåt annat än de vanliga köttfärsbiffarna.

Eftermiddagspromenad i hemmaskogen. Jag chansade och hade Tosca lös ett par-tre kilometer. Vi mötte ingen och hon drog inte iväg efter några djur eller så heller. Hur trevligt som helst att kunna gå själv och låta vovven lukta och springa som hon tycker själv. Älskar verkligen att gå så, men det funkar verkligen inte överallt. Och här var det väl ren tur att ingen dök upp... fast alla var väl hemma och lagade middag, kanske?!

Nu ska jag pigga på mej och bli som folk igen, så blir det nog bra med allt.

Kommentarer

 1. Äntligen Internet! Nu har jag läst ikapp bakåt också och kan konstaera att ni har mycket snö...

  Mycket tävlande och många vinster att gratulera till - men det va väl ändå tur att du slapp de rosa sammetsgradinerna ;-)

  Här har vi precis tvärtomproblem... Flisa, som är van att springa okopplad hela promenaderna hemma, är ju numera stadshund - i koppel. Det här har lett till en "überenergisk" liten tjej. Tinka traskar bara på med koppel eller ej, spelar ingen roll. Idag åker vi ut en bit och hoppas på färre människor på strandpromenaden så att Flisa får rasa av sig lite energi.

  Spännande med lite nya recept, även om man helst handlar själv.

  Krya nu på dig, hoppas att vilodagen från jobbet gjorde susen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi har mycket snö. Och nu är det kallt också... -15 i morse... Liiiite skillnad mot er, kan jag tro.

   Förstår att Flisa blir rastlös, när hon inte får springa som hon vill. Hoppas det gick bra att hitta nåt lämpligt ställe där hon kunde får rasa av sej lite.

   Det är lite kul med matkassen, men jag skulle aldrig överlåta hela min kosthållning till nån annan. En gång eller så är det däremot bara en lite skojig utmaning och omväxling förnöjer, som bekant.

   Radera

Skicka en kommentar