Sudd

Jag hade rätt i mitt antagande att skoteråkarna skulle göra nya fina spår åt oss. Idag på förmiddagen var det så här fint i skogen. Fast mobilkameran fokuserade inte. Inte nånstans nu igen. Nu har jag provat att starta om den och då funkar den igen. Det är ju bra, men bilderna från skogen blev bara skit. Hur som helst, Tosca försökte rulla sej och det gick lika dåligt som vanligt. Hon sprang som en tokstolle också och det gick lika bra som alltid *S* Hon bet mej lite i armarna och busade och allt var som det skulle. Härligt!

Vann en utlottning igen... och här är vinsten. Jag hade, ärligt talat, väldigt låga förväntningar på det här halsbandet. Jag tycker att hundhalsband ska vara rundsydda av läder, halvstryp. Punkt å slut. Det funkar allra bäst att trä över pälsiga öron och sliter inte på pälsen heller, inte så mycket iallafall. Men det här var ju i ärlighetens namn, riktigt fint! Allt klär en skönhet...

Kommentarer

 1. Såna där fina halsband kallar vi för "kalashalsband"- dom tar vi på när det är fest och flickorna älskar att ta på dem. Till vardags blir det läderhalvstryp även här - i den mån vi använder halsband/koppel - vilket vi gör för tillfället :-)

  Tråkigt med mobilkameran...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi använder ju halsband varje dag, vi, eftersom Kak-hunden inte kommer när man ropar på henne. Då blir det en del koppelpromenader också, inget att välja på.

   Radera

Skicka en kommentar