Tur och annat

Idag blev jag jättejätteglad! Jag vann nämligen inte bara ett utan TVÅ par av dessa svindyra, supervarma och tip-top-fantastiska kängor från Salomon. Helt otroligt! Man skulle motivera varför man skulle vinna och jag hade skrivit en liten text om duktiga Emil och lagt till en bild på mej och våra hundar och också skrivit något om hur trevligt vi skulle kunna ha om vi gav oss ut tillsammans i våra nya, fina kängor.

Detta föll tydligen juryn på läppen och jag utsågs till vinnare. Fantastiskt! Men... sen när jag tog kontakt med företaget och skulle få beställa min vinst, så visade det sej att kängorna inte finns i min storlek. Inte i Emils storlek heller. Företaget hade ingen lust att hjälpa mej på något sätt. Jag föreslog att de skulle ta hem rätt storlek (jag kan vänta på vinsten, inga problem), men det var de inte intresserade av utan tyckte att jag väl kunde ta något som fanns och ge bort dem till nån som de passade på? Jag frågade om jag kanske kunde få välja några andra dojjor, några som fanns i rätt storlek, men nej... min rabattkod gäller endast och enbart på dessa skor i denna modell.

Jahaja. Min glädje förbyttes till en något mer besviken känsla. Trist ju. Eller är det bara jag som är förfärligt bortskämd med fina vinster till höger och vänster, kanske?

För detta kom med posten idag. Utställningskoppel, godisväska och torkad lunga... mums, tyckte Tosca om det. Och ja, det är ytterligare en vinst i en adventskalenderutlottning på Facebook. Jag kan faktiskt inte förstå hur i hela friden man kan ha sådär stor tur????

Bakade lite goa bröd på kvällskvisten. Rågmjöl och linfrön i degen och solrosfrön på toppen. Gott med lite julskinka (hittade ett litet paket med ojämna skivor av det på affären och slog till... 29 kr/kg, sicket fynd) och senap till kvällsfikat. Och så blir det ju såklart frukost imorgon och resten i frysen. Bra, bra.

Kommentarer

 1. Det var det fräckaste... Vi gör en gemensam bojkott av Salomon!

  Tur har du ju förstås ändå, grattis till Tosca och hennes fina vinst. Dina bröd ser dock godare ut än torkad lunga...tycker nog inte prinsessan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur som en tok har jag och det blev ju en skaplig lösning på skorna så smångingom...

   Torkad lunga är en delikatess, påstår Tosca *S*

   Radera

Skicka en kommentar