Tredje advent

Dagarna går så fort. Skulle jag skriva. Men min hundnördskadade hjärna skrev "Dagarna går så fot" Ha ha ha! Nej, det gör de inte. Men på förmiddagsprommisen tränade vi lite, Tosca och jag. Sidbyten bakom och framför i språngmarsch är inte så enkelt, minsann. Bakom går bra, men framför... då springer jag ju PÅ henne?! Inte bra. Jag får "fejkspringa" så kanske vi lyckas få till nåt som liknar nånting.

Sättande och läggande direkt ur språngmarsch sysslade vi också med. Det gick rätt bra, faktiskt. Sen blev hon galen och ville bara busa med mina vantar och bita mej i armarna. Det är bra, det med. Att hon är glad och tycker att det är skoj!

När vi kom hem såg det ut ungefär som på bilden, förutom att mobilkameran, den här antika saken, förvränger perspektivet och får allt att se lite skevt ut.

Innan vi begav oss ut på eftermiddagen städade jag badrummet. Rensade i badrumsskåpet och konstaterade att där hade vi en hel del saker som inte alls behövde vara kvar. Det är skönt att röja ur och kasta bort, det är det faktiskt.

Solen gick ner medan vi var ute och det var rätt jobbigt (för mej iallafall) att ta sej fram i skogen. Men en rejäl promenad blev det och Tosca fick springa, det är det enda som är viktigt. Hon behöver få röra på sej, lilla damen.

Kommentarer

 1. Herregud vilka avancerade övningar ni håller på med, imponerande om ni reder ut det där!

  Jag tycker att den antika mobilen tar ganska fina - stämningsfyllda - bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du... vi är ju på väg mot Mästarklass, där man kan ta cert och bli champion, så det ska väl inte vara helt enkelt heller?!

   Den antika mobilen är lite jobbig, men jag överlever väl några dagar till i dess sällskap. Jag får ju ta med mej kameran istället, om jag vill fota på riktigt *S*

   Radera

Skicka en kommentar