Snö

SOM det snöade igår och inatt! Och så blev det nån plusgrad på det... vilket resulterade i tung snö och massor av snö. Inget vidare kul alls. Så oerhört tacksam för att vi har den här traktorn. Jag behöver bara fösa ut och ihop snön litegrann, så kommer Sture och skopar bort den. Plättlätt, istället för hårt och tungt arbete i timmar.

 Förmiddagens prommis ner till Klampen bjöd på den här vyn.

Snömängderna gjorde att vi valde lite alternativa vägar att promenera på idag. På eftermiddagen gick vi från Svartvik och in mot stan på cykelvägen, som var såhär fin och plogad(!). Detta istället för att plumsa omkring i blötsnö i skogen. Jag orkade inte ens tänka tanken.

En liten rastning till blev det längs Ljungan när vi varit och handlat och tankat. Fjärrvärmeverket ser hemskt ut, men eldas med flis, så jag tror att det ser värre ut än det är?

Dagens post innehöll denna vinst från Betfor. Jag gillar verkligen reflexer och reflexvästar och allt som gör att man syns i mörkret, men den här är nog lite för liten och lite mysko i skärningen också. Står att den passar människor som är max 156 cm långa... och jag är 180. Kan ju bero på det då. Stallboken hängde med som bonus och visade sej innehålla en rejäl och vettig almanacka, förutom en massa hästrelaterad reklam. Den kan jag säkert få nytta av under det kommande året.

Tack Betfor!

Kommentarer

 1. Vilken tur att ni hann hem från hufvudstaden innan det allra värsta började. Såg på Rapport igår att det är lite kaos i trafiken kring Sundsvall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fy.... det var en timmerbilsförare som omkom här i trakten igår. Hamnade i diket och hytten lossnade från bilen och... usch, så otäckt!

   Idag regnar det!!

   Radera

Skicka en kommentar