Måndag

Först var Sture på provtagning. Allt ser bra ut. Skönt. Tosca och jag promenerade i Kvissle under tiden, hon gillar ju det. Många goda dofter att undersöka både länge och väl. Nosa, nosa... *S*

Sen åkte vi till hälsocentralen i sta'n där vi träffade en människa som vi inte känner men som ville köpa en säck hundmat, som jag vunnit men av en sort som inte är den som Tosca äter. Så fint att kunna sälja den då. Känner mej nöjd.

Vidare till nästa vårdinrättning, nämligen blodcentralen på sjukhuset. Där tappades jag på en knapp halvliter blod, fick lite fika och så en mugg som tack för hjälpen. Man får välja "ersättning" själv och jag tog en mugg, för vi (Sture) råkade slå örat av en här hemma häromdagen.

När alla måsten var klara åkte vi och handlade lite och så gjorde Sture ett besök hos sin "tant".

Efter det var det dags för en ny promenad med hunden. Det blev elljusspåret i Skönsberg. Vackert!

Det var inte imma på linsen på den antika telefonen. Det är nåt fel på den, helt enkelt. Alla bilder blir så här, hela tiden. Suddesuddiga modell Extra, typ. Nåja. Jag kan ju ta med mej en kamera, om jag vill fota, så är det problemet löst *S*

Har slagit in lite julklappar idag. Väntar på att posten ska leverera lite också, så är det klart sen. Känner mej helt lugn inför jul, det kommer att bli så bra, allting.

Kommentarer

 1. Härligt med en lugn, avkopplande mysjul! Vi ser också fram emot en fridfull jul - orkade helt enkelt inte kuska runt Europa för att komma upp till familjen i Sverige. Det får bli en provencalsk jul det här året. Och det är ju inte det sämsta... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En provencalsk jul låter som ett alldeles fantastiskt skönt alternativ, tycker jag! Man ska göra precis som man själv vill, det var det en klok hästkvinna som sa till mej när jag var 17 år... och se så bra allt har blivit med tiden!

   Radera
  2. Mycket klok. Lever inte längre, men var en lite omstridd kvinna. En del tyckte inte alls om henne, andra gjorde det. Men klok, ja!

   Radera

Skicka en kommentar