Igår och idag

En riktigt nöjd Tosca kröp ner i sin bädd här hemma igårkväll. Jodå, hon hade med sej sängen till Bästa Hundvakterna också, men det såg ut som om hon tyckte det var mysigt att komma hem(???).

På eftermiddagen åkte vi iväg till skogen, där Tosca fick springa lös. Och järnspikar!!! vad hon sprang! Det var full speed framåt och snön sprutade om tassarna (trampdynan håller), men jag hade bara mobilen med mej och fick snällt vänta med att fota tills hon höll sej lite lugnare.

Dagarna är korta, korta nu. Solen hinner knappt upp innan den ramlar ner igen. Här var vi ute i sista ljuset och då var klockan inte ens tre...

Vi har "en del" snö här vid kusten (till skillnad mot Östersund, till exempel, där vi var i helgen). Det här är ju som rena, rama julkortet! Fattas bara en liten röd luva (eller mule) på Tosca *S*

Kommentarer

 1. Så roligt att "utflykten" var lyckad, säkert även för Tosca, även om hon ser synnerligen nöjd över att vara hemma igen. Hon är ju en Queen och nu har ni fått en King (Emil) också som måste skämmas bort på bästa sätt, inte har ni tid att vara borta så mycket då!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa gång vi ska på utflykt ska Tosca följa med, det lovar jag! Men det här hade inneburit alltför lång tid i bilen på söndagen, så jag är helt och hållet övertygad om att hon hade det mycket bättre hos Erik och Inger.

   Radera
 2. Borta bra men hemma bäst = prinsessans valspråk ;-)

  Snart, snart vänder det mot ljusare tider igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, snart vänder det och det ska bli underbart! Fast själva vintern har ändå bara just precis börjat.

   Radera

Skicka en kommentar