Gamla bilder... och nya

Ett gammal collage på lilla söta Tosca i Mellansjö. Oktober 2015, så hon var halvåret gammal på de här bilderna. Hur gullig var hon inte?! *S* Och långa ben... Tänk, vad tiden går och så fort de växer, de små små liven.

Efter den där nostalgitrippen går vi raskt över till Emils Pralinfabrik. SOM han jobbar! Olika fyllningar och fantastiskt finish. Jag är imponerad!

Vi åkte och hälsade på, fick gofika och smaka några av godsakerna medan hundarna hade kul i trädgården. Bus, bus och så lite mera bus... 


Sture och jag överraskades med en för tidig julklapp. Bidrag till matsäcken, som vi tänkt medföra på julafton, när vi ska sova på hotell. Sååå mycket gott och fint. Tack snälla alla Stures barn och barnbarn! Ni är bara helt fantastiska, varenda en av er!

 Och kolla in etiketten på den här osten... morfars, minsann *S*

Och sen kan jag inte låta bli att dela med mej av den här också... för att återgå till det där med att vara liten och söt. Emil (snacka om att han också har vuxit på 2½ år!!!) och Tosca hemma i vår trädgård när hon var tämligen "ny". Pluttiluttvalpen med vassaste tänderna.

Kommentarer

 1. Vilken kavalkad! Härligt att få se hur både Emil och Tosca utvecklats. Dom där pralinerna ser fantastiska ut - vad han kan, Emil!

  Och vilken fin julklapp! Ingen risk att ni ska lämna ert julfirande hungriga ;-) Det ska bli spännande att få veta vart ni ska bege er...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Emil är otroligt duktig och väldigt omtyckt på sin arbetsplats. Fast han går ju sista året på gymnasiet också... flitig som en myra!

   Julklappen var verkligen en överraskning och riktigt, riktgt fin. Blev så glad! Vi ska cirka 40 mil söderut... inte längre än så *ler*

   Radera
 2. Vilket godis han åstadkommer, Emil och vilken god julklappslåda ni fick med genomtänkta grejer!

  De har verkligen tävlat i tillväxt, Tosca och Emil! 😸

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är så duktig, Emil! Julklappslådan var (är) verkligen toppen och kommer väl till pass när det är dags... Och ja, som de har vuxit på dej, både två- och fyrbenta. Man ser det inte riktigt lika tydligt irl som på bild. Men tittar man på gamla bilder får man verkligen upp ögonen för hur mycket som händer på två år, bara.

   Radera

Skicka en kommentar