Ett litet klargörande...

Angående min vinst av kängor igår, så var det inte Salomon som lottade ut dem utan företaget Footway, som säljer skor via internet.

Jag ringde till och med Salomons generalagent här i Sverige och frågade om jag kanske skulle kunna få byta två par kängor i fel storlek mot två par i passande dito, eftersom nu Footway var så på tvären. Tyvärr kunde han inte göra en sån sak, då han tog in allting från Frankrike (vad det nu hade med saken att göra, vet jag inte). Han var iallafall väldigt vänlig och hoppades att jag inte skulle bli arg på honom och det blev jag såklart inte. Det var ju inte han som hittade på tävlingen som inte hade vinster i rätta storleken.

Han upplyste mej vidare om att just den där kängan är deras allra, allra bästa och att jag skulle kunna sälja den till "nån norrlänning, för de som åker skoter älskar den!!". He he. "Nån norrlänning" var lite kul, tycker jag. Med min dialekt trodde han nog att jag bor längre söderut och själv höll han till i Borås.

Så... nu ska jag försöka kränga kängor till nån norrlänning...

Men alltså, det är inte Salomon som gjort nåt tokigt utan Footway. Rätt ska vara rätt.

Kommentarer

 1. Ja, rätt ska vara rätt, så jag kanske spänner på mina salomonskidor i vinter också! ;) Den förra kommentaren av mig kan du ta bort eftersom den var felaktig.

  Företaget Footway däremot handlade fel.
  Uppåt väggarna fel.

  Men du vann, det gjorde du. Äran för det förtas inte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, man annonserade inte i tävlingen att den bara var för folk med väldigt små fötter och inte för herrar (fanns inga herrstorlekar alls, nämligen) och det känns ju rätt konstigt.

   Vann gjorde jag förvisso, men glädjen förbyttes till något annat. Och "ära" vet jag inte... ren tur, tror jag! *S*

   Salomon är märket på de där goretexskorna som jag reklamerat TRE gånger för att de inte varit täta, som de ska vara. Sista gången valde jag ett par Haglöfs istället. Får se hur de funkar fram emot våren...

   Men Footway, nej de kommer jag aldrig att handla av, faktiskt.

   Radera
 2. Jaja... Taskigt för Salomon att hamna i skottgluggen. Okej då, då bojkottar vi Footway istället. Inte för att vi är några storkonsumenter av Salomonprylar - men rätt ska väl va' rätt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jag som inte var särskilt tydlig. Så det är jag som ska skämmas. Men Footway kommer inte att få mej som kund iallafall. No way.

   Radera

Skicka en kommentar