Dan före dopparedan

Dan före dopparedan gav vi oss ut i skogen, såklart. Precis som vanligt. Tosca tyckte att det var kul, precis som vanligt.

Sen åkte vi hem och bakade bröd och pepparkakor. Alfred och Harry var här och hälsade på en stund tillsammans med sina föräldrar. Alfred löste (barn)korsord med mej och var så duktig och intresserad!

Så rullade dagen på med mer hundpromenader, julmat och annat. Nu ska väskan packas och sen ska vi bara sova lite (ja, mycket då.. hela natten, helst! *S*) och sen åker vi... Kanhända att det blir en dags paus här då. Återkommer.

Önskar er alla en Riktigt God Jul med allt ni önskar!

Kommentarer

 1. GOD JUL! & Ha det nu riktigt fint - var ni nu än är ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, har jag inte berättat ordentligt?? Jag har ju vunnit... igen, då... en hotellövernattning på ett sprillans nyöppnat hotell i Stockholm *S* Vi åker dit och sover och hem igen imorgon. Tosca följer med, förstås. God Jul!

   Radera
  2. Aha! Lite regnväder som omväxling till all snö!? Så roligt för Tosca att få bo på hotell - och roligt för husse och matte att ni får följa med. Grattis till vinsten!

   Radera
  3. Tackar, tackar! Inget regn, men härlig barmark i Hufvudstaden. Och kaniner..!! *S* Tosca trivdes utomordentligt bra. Och vi som fick följa med hade det också fint. En alternativ jul som heter duga!

   Radera

Skicka en kommentar