Bio och blöt hund

Regn i mängder, ösregn hela dagen. Dammsög och torkade golven på eftermiddagen och så for vi in till sta'n och gick på bio på kvällen. Solsidan såg vi. Lättsam underhållning för stunden.

Vi har ju dieselvärmare i bilen, så den ställde vi på lite lagom tid, så att det inte skulle bli kallt. Det blev det inte heller, men det såg ut som om Tosca ändå uppskattade att hon fick en filt att mysa under. Hon låg snällt kvar där under när vi kom ut igen(!). Tror att jag ska ta och sy henne ett enkelt fleecetäcke att ha såna här gånger, när hon behöver vänta och det kanske blir kallt. Då kan hon ju vända och/eller röra på sej utan att det ramlar av också.

Gullig är hon, som en liten bonus *ler*

Kommentarer

 1. Men, vilket eländigt klimat ni har däruppe... Regn och snö om vartannat, tur då att kunna va' inne och mysa - eller gå på bio. Och drömma om de där soliga dagarna som ju faktiskt kommer - ibland. Prinsessan behöver nog ett värmande täcke - trots all päls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märkligt väder är det, men jag är fortfarande glad för allt som rinner bort och som jag slipper skotta. Just nu är det dock blötsnö som trillar ner och det är tungt och jobbigt på alla sätt.

   Drömmer om sol och värme, det gör jag!

   Radera

Skicka en kommentar