Besviken med stort B

Min telefon höll precis en vecka. Sen lade fokuseringen av på kameran igen. Exakt samma fel som de påstod sej ha åtgärdat genom att byta ut hela kameran. Så besviken. Så otroligt besviken. Det är ju så krångligt att behöva åka till teliabutiken, lämna telefonen, använda en annan, hämta telefonen, starta upp den igen och få allt att funka.. (inte så enkelt, ju) och så näää.... det känns så besvärligt. Och jag är Besviken med stort B.

Titta bara på bilden här ovan. Så vackert väder, så vacker hund. Och noll skärpa.


Kammade på kvällen. Den Vackraste ser precis ut som den bortskämda diva hon är, där hon ligger framför brasan och bara ser tjusig ut *ler*

Kommentarer

 1. Surt! Det där är inte nån' rolig process... Nu får dom väl helt enkelt byta ut telefonen?! Men det är ju å andra sidan inte kul - att börja om på nytt med all jobbig installation, vi lider med dig.

  Men, ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR - utan telefonstrul och/eller annat strul - ÖNSKAR VI ER! Håller tummarna för att ni får en solig vinter och tidig vår. Oxå skickar flickorna lite schnauzerpussar till lilla fröken Briard.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska in med den imorgon, telefonen, så får vi väl höra vad de säger. Troligtvis byter de inte ut den, men vad vet man...

   GOTT NYTT ÅR till er också! Eller GOD FORTSÄTTNING heter det väl nu, kanske... ha det gott iallafall!!

   Radera

Skicka en kommentar