Snö och bad

Som det snöar! Hela tiden. Om man går med nosen nere i snön heeeela tiden, då ser man ut såhär *S*

Och när mattemänniskan har bestämt sej för att hundstackaren ska tvättas och fönas och borstas och allt möjligt... ja, då ser man ut på det här viset. Vackrast i hela Världen, men kanske inte den gladaste. Å andra sidan så gillar hon faktiskt att bli fönad. Tror att hon tycker att det är varmt och skönt.

På kvällsrundan vräkte det fortfarande ner en fruktansvärd massa snö, vi mötte plogbilen som till och med plogade lilla Tistelvägen, och Tosca fick ha täcke på sej. Jag tyckte hon verkade lite frusen... kanske var jag töntig, men nybadad, fönad och kanske ändå inte riktigt torr ända in på skinnet och så ut i det här ruskvädret... nej, då fjompade jag mej lite och klädde på henne. Hon verkade inte alls ha något emot det. Gullfian!

Kommentarer

 1. Klart Gullfian ska ha rocken på i detta förfärliga ruskväder. Huh!

  Men alltså, hennes uppsyn på bilden där hon är fixad... Sötchock! Även om hon ser gladare ut med snö i hela "fejan" ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vädret är verkligen inget vidare. Vi har fått enorma mängder snö och det är inte kul alls.

   Söt är hon verkligen. Och pälsen är som en dröm att ta på just nu. Lätt att borsta igenom och hålla efter också. Sen är det ju i ärlighetens namn så att när det är så mycket snö så blir hon mindre smutsig när hon går ut... så nu blir det inget bad förrän till jul.

   Radera

Skicka en kommentar