Snö, ingen sol, ledsen matte

Igår var det lagom (lite) snö. Och sol. Idag är det mulet, snön vräker ner i mängder och det är inte mysigt för fem öre, enligt mej. Fast hundarna har lika kul som vanligt. Hur det nu kan vara kul att försöka springa fort, fort med en briard hängande i nackskinnet???

 Nåja, hon hänger inte där hela tiden. Bara nästan hela tiden.

Vida har också ett stort gap. Det ser man om man tittar noga här.

Sen skar sej Tosca i en trampdyna och stort blodvite uppstod. Så onödigt och dumt. Så svårt att få att läka och så ont om förbandsmaterial här just nu. Nåja, vi tar det vi har. Just nu ligger hon fint med en handduk lindad runt foten, mest för att hon inte ska slicka på den.

Kommentarer

 1. Hillevi säger

  Stackars Tosca, otur. Men sist läkte det ihop fint och det gör det förhoppningsvis nu också. Honung är bra om än lite kletigt för sår i tassen.

  Fy, vad snö!!! ����

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sist var det en större bit av själva trampdynan som slets loss, nu är det mer ett skärsår, men inte så djupt. Det tog tid att läka, hoppas att det här går lite fortare.

   Ja, fy vad snö! Men titta på bilderna från igår, då var det mycket mysigare!!

   Radera
 2. Men stackars, stackars prinsessan! Inget röj nu förrän tassen läkt. Men visst var det du som hade någon "mirakelsalva"? Och så håller vi alla tummar nu för att det ska läka snabbt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, salva... fast "mirakel" vet jag inte. Det tog lång tid att läka den där trampdynan den gången, men då var det en stor bit av själva det svarta som var borta. Nu är det ett skärsår, inte så djupt. Så förhoppningsvis går det lite snabbare den här gången, men vad vet man. Det är svårt, när det belastas hela tiden.

   Radera

Skicka en kommentar