Knäckekingen & the Queens

Emil och några bagarkompisar på skolan har bildat ett UF-företag. Först hette det Tranbärsknäcke, vilket är produkten de bakar och säljer. Men strax bytte företaget namn till Knäckekingen & the Queens. Emil är enda killen... så det är förstås han som är Kingen själv *S*

Ikväll var det som lite julskyltning i Njurundabommen och då var de där och gjorde lite affärer. Vi var förstås också där och handlade gott knäcke.

Och på tal om gott... så gjorde jag lite fredagsmys åt Bästa Hundvakterna, som kommer och hämtar Tosca imorgon, när de varit i stallet hos Wilma Spring. Själva ska vi på vunnet äventyr i helgen... ska bli spännande och roligt. Hoppas jag iallafall!

Kommentarer

 1. Så kul! Som ständigt lite bakom måste jag förstås googla UF och hur bra verkar inte det!
  Gott också och så perfekt nu i snart juletider.

  Och så dina alltid så fina smörgåstårtor, att få ta hand om Tosca kan ju betraktas som ren ynnest, stackars alla som inte behöver göra det! Hoppas att det blir ett lyckat äventyr!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tosca hämtades nyss... och hundvakterna blev så glada, så glada för smörgåstårtan. Då kunde de ju bjuda den danska veterinären, som de hade lovat "mackor"! *S* Och jag som bara dimensionerat den för två, tyckte jag... jaja, det får de ju göra som de vill med, såklart.

   Knäcket var riktigt gott. Sture tappade en bit på golvet också, så även Tosca smakade och godkände. Annars är det inte alls säkert att hon äter allt som trillar ner... kräsen som få!

   Radera
 2. Åh, vilken kreativitet! Han är duktig "kingen".

  Mmm, tänk om vi bott i era omgivningar, då kunde vi kanske fått förtroendet att passa upp på prinsessan - har hon såna där godsaker med sig förstår vi att hon är populär!

  Och så hoppas vi då slutligen att ni får en riktigt trevlig helg med era vunna aktiviteter. Njut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är ju det, Kingen. Nu har han köpt sej en bil också, för pengar som han jobbat ihop på egen hand i ICA Maxis bageri!! 22 december blir han arton och då får han ta körkort också..! Sicken kille!

   Tosca har inte alls med sej såna godsaker varje gång, jag tyckte bara att det kunde passa nu till helgen och så. Hon är populär helt utan att man mutar folk, faktiskt *ha ha ha*

   Vi hoppas på en härlig helg och gärna lite framgångar för de blå-gula också!

   Radera
 3. Förresten... att både ha en Queen OCH en King i släkten... jösses!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo du... det är lite "royal" här... 🐾

   Radera

Skicka en kommentar